Probleem met: 3D Warehouse, Extension Warehouse, Add Location, Dynamic Components, Trimble Connect, ...

Gewijzigd op Wed, 28 Dec 2022 om 11:45 AM

Mocht u problemen hebben met een functie van SketchUp Pro die eigenlijk een soort webpagina laat zien, dan heeft dat 9 van de 10 keer te maken met de browser op uw systeem of uw Trimble / Google account. Los het als volgt op:

1. Er zijn problemen met uw browser

Dat is altijd Internet Explorer op Windows en Safari op Mac (ook al gebruikt u een andere als standaard)

- Update Internet Explorer of Safari naar de laatste versie;

- Maak Internet Explorer of Safari uw standaard browser (in ieder geval voor even);

- Activeer Java op uw systeem;

- Verlaag de beveiligingsinstellingen voor internettoegang op uw systeem;

- Leeg de browser cache voor Internet Explorer of Safari;

- Wis de browser cookies voor Internet Explorer of Safari.

2. Er zijn problemen met uw Trimble / Google account

- Klik op het Torso-icoontje links onder in het venster en log in of juist uit. Herhaal dit. Op deze wijze logt u in en uit in SketchUp Pro.