Uw producten op het 3D Warehouse

Gewijzigd op Fri, 11 Aug 2023 om 02:07 PM

Wanneer men zoekt in het 3D Warehouse, komt altijd eerst de producten-categorie naar voren, daarna pas andere.

Wilt u ook graag uw eigen producten op het 3D Warehouse van SketchUp krijgen en snel vindbaar zijn?

De producten-categorie is specifiek bedoeld voor commerciƫle producten en wordt idealiter verzorgd door de fabrikant of anders een belangrijke wederverkoper van het product. Om dit goed te beheren kunt u een Organisatie-pagina aanvragen.

Een organisatie-pagina op het 3D Warehouse geeft u de mogelijkheid om meerdere gebruikers de producten van uw organisatie te uploaden, bewerken en beheren. Elke gebruiker in uw organisatie kunt u rechten geven die bij hem of haar passen. Via een organisatie-pagina kunt u ook modellen in bulk uploaden.

We hebben de volgende gegevens van u nodig:

- Naam van uw bedrijf,

- Bevestiging dat u een legitieme fabrikant, handelaar of dienstverlener bent,

- E-mailadres van het administratieve 3D Warehouse-gebruikersaccount van uw bedrijf. Als u een SketchUp abonnement heeft, is het belangrijk dat u het e-mailadres gebruikt dat gekoppeld is aan het e-mail adres van de Accountowner.

Lees hier verder om er achter te komen aan welke eisen een goed 3D Warehouse model voldoet.