SketchUp zonder internetverbinding

Gewijzigd op Mon, 02 Jan 2023 om 01:00 PM

SketchUp's gehele abonnementenportfolio (Free, Go, Pro & Studio) werkt op een manier waarbij gebruikers inloggen met een unieke Trimble ID, en dus heeft u een periodieke internetverbinding nodig.

De eerste keer dat u de producten in uw abonnement installeert en uw licentie activeert, is een internetverbinding vereist. De desktop applicaties in SketchUp abonnementen (zoals SketchUp Pro, LayOut & Style builder) worden direct op uw computer geïnstalleerd. Voor SketchUp Pro heeft u na activatie 28 dagen geen internetverbinding meer nodig om het te gebruiken*. Daarna moet uw licentie (elke 28 dagen) worden gevalideerd en hiervoor is een internetverbinding nodig. Voor andere producten in het abonnement heeft u mogelijk een internetverbinding nodig om het product te kunnen gebruiken, zelfs nadat het op uw bureaublad is geïnstalleerd.

*Bepaalde diensten zoals 3D Warehouse, Trimble Connect en Add Location, waarvoor altijd een internetverbinding nodig is, zullen niet werken als u geen internetverbinding heeft.

Als u de internetverbinding volledig moet verbreken, wendt u zich dan tot uw reseller.