Bij wie krijg ik support?

Gewijzigd op Fri, 19 Apr 2024 om 04:52 PM

Wie is mijn aanspreekpunt voor technische support en administratieve vragen?

De partij bij wie u uw software gekocht heeft, is uw eerste aanspreekpunt.

Wilt u zelf op zoek naar een oplossing? Lees onze FAQ artikelen!

Weet u niet meer bij wie u gekocht heeft? Lees dan verder.

Hoe weet ik waar ik mijn SketchUp licentie gekocht heb?

Kijk hiervoor in uw Account Management Portal. Log in met uw Trimble ID.

Zodra u ingelogd bent ziet u de accountkiezer:

Lees welk bedrijf er staat bij ‘Purchased via’ - dit is het bedrijf waar u SketchUp aangeschaft heeft en waar u terecht kunt voor uw ondersteuning!

Was u te snel? Is het pop-upje al weg?
Niet gevreesd, u kunt het opnieuw benaderen via het uitrolmenu linksboven:

1. Klik op My Products
  2. Klik linksboven op het uitrolmenu
  3. Klik op het account van uw bedrijf waarbij staat "purchased via". Ga naar stap 5 als u dit niet ziet.
  4. Lees welk bedrijf er staat bij ‘Purchased via’ - dit is het bedrijf waar u SketchUp aangeschaft heeft en waar u terecht kunt voor uw ondersteuning!
  5. Ziet u niet "purchased via" staan? Dan heeft u SketchUp aangeschaft via SketchUp.com, en dus bij Trimble. In dat geval ziet u ook twee extra menu-items: Billing information & Payment History. In dat geval neemt u voor technische ondersteuning en financiële vragen contact op met Trimble.
    Uw lokale Reseller kan u in dat geval niet helpen!
  6. Ziet u hier alleen een "Personal Account"?
    Controleer dan of u met het juiste e-mail adres ingelogd bent.
    Bent u met het juiste e-mail adres ingelogd, maar ziet u desondanks alleen een personal account?
    Zoek dan de e-mail op met uw order-informatie. In die e-mail vindt u ook de contactgegevens van uw reseller.

Ik heb gekocht bij Trimble, maar ik wil liever lokaal aanschaffen

In dat geval kunt u, als u op tijd bent, een refund aanvragen bij Trimble en vervolgens bij een lokale reseller SketchUp aanschaffen.

Bent u daar te laat voor? Dan kunt u auto-renew uitzetten en kort voor de verloopdatum van de licentie bij een lokale reseller SketchUp aanschaffen.