Ik heb SketchUp online aangeschaft via sketchup.com. Kan ik bij jullie terecht voor ...

Gewijzigd op Wed, 04 Jan 2023 om 12:32 PM

... vragen over mijn aankoop/factuur?

Nee, helaas niet. U koopt dan namelijk rechtstreeks bij de ontwikkelaar (Trimble) in. Alle aankopen op www.SketchUp.com gaan dus buiten ons en onze resellers om en hierdoor hebben wij geen inzage in uw gegevens. Wij raden u aan de partij die op de factuur vermeld staat (Trimble Europe BV) hierover te contacteren. Kijk hier of hier voor meer informatie.

... lokale support?

Ja, bij veel van onze resellers kunt u los een onderhoudscontract afsluiten. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw abonnement niet via sketchup.com maar via een reseller te verlengen. Neemt u contact op met onze resellers en vertel hen uw verloopdatum en met welk e-mailadres (Trimble ID) u inlogt op uw SketchUp abonnement.

Ik wil een abonnement afsluiten via een lokale partij, maar mijn oude abonnement via sketchup.com loopt gewoon door. Hoe kan ik deze tijdig stopzetten?

Als u na 1 jaar niet meer automatisch wenst te verlengen, dient u tijdig in uw Trimble profiel ‘automatic renewal’ uit te zetten. Lees hier onder hoe u dat kunt instellen. Let op, dit kan alleen door de account owner worden gewijzigd!

Auto-renew zorgt er voor dat de subscriptie nooit verloopt tenzij u dit zelf wijzigt. Om dit aan- of uit te zetten start u in "plan settings" in het Account Management Portal (Inloggen op www.sketchup.com).

1. Ga naar het abonnement dat u wil aanpassen en klik "Edit Plan Settings".

2. Selecteer "Manage Auto-Renewal".

3. Gebruik het schuifje om deze aan- of uit te zetten en klik vervolgens op "Done".

Als de auto-renewal aan staat zal het abonnement automatisch vernieuwen op de einddatum. Als de auto-renewal uit staat kunt u nog steeds gebruik maken van alle producten en features in het abonnement voor de rest van het termijn. Als u het abonnement niet vernieuwd voordat de einddatum is versteken, zal het SketchUp abonnement stoppen met werken.