Geen internetverbinding

Gewijzigd op Thu, 25 Apr 2024 om 03:26 PM

Kan ik SketchUp Pro installeren zonder internetverbinding?

De installer downloadt tijdens het installeren van SketchUp Pro een aantal ondersteunende bestanden. U kunt deze ook handmatig installeren van tevoren.

Het betreft de volgende bestanden:

Lees ook ons artikel over het uitvoeren van een Stille Installatie

De SketchUp Pro Classic Netwerklicentie heeft een werkende internetverbinding nodig om de licentie te activeren. Heeft u écht geen werkende verbinding, bijvoorbeeld door extreme beveiliging, neemt u dan contact op met uw reseller.

Kan ik SketchUp Pro starten zonder internetverbinding?

- Een netwerkversie kunt u dan niet opstarten.

- Een uitgecheckte netwerklicentie kunt u dan wel opstarten.

Kan ik nog doorwerken in SketchUp Pro als het internet wegvalt?

Ja, de sessie kan gewoon worden afgemaakt.