Kan niet kopiëren - SU2023.1 (23.1.319 win)

Gewijzigd op Thu, 14 Sep 2023 om 01:01 PM

In versie 2023.1 (op MS Windows) is er een bug ingeslopen die voorkomt dat het kopiëren van het ene naar het andere bestand niet werkt.

Er is echter een workaround om de functie weer "aan te zetten".

1. Open twee keer SketchUp 2023.1.
  2. In de tweede SketchUp, kopieer het schaalfiguur of maak wat willekeurige geometrie en kopieer die met Ctrl+C, en plak met Ctrl + V.
  3. In de eerste SketchUp, kopieer datgene wat u naar de tweede SketchUp wilt kopiëren.
  4. Plak het object in de tweede SketchUp. Dit werkt nu wel, en het blijft werken totdat u SketchUp afsluit.

Deze fout is bekend bij de ontwikkelaars.

Naar verwachting zal hij bij de eerstvolgende fix-release worden opgelost, maar officiële toezeggingen over software ontwikkeling worden niet uitgegeven door Trimble.