Waarom crasht Enscape for Mac in SketchUp 2023.1?

Gewijzigd op Fri, 06 Oct 2023 om 03:56 PM

Trimble heeft recentelijk een nieuwe versie van SketchUp uitgebracht, versie 2023.1. Helaas werkt de vorige versie van Enscape voor Mac (1.1.21+937) niet samen met deze versie van SketchUp voor Mac, resulterend in een crash, met de volgende foutmelding:

Dit probleem wordt aan gewerkt, en zal opgelost worden in de eerstvolgende Mac release van Enscape, die komende herfst verwacht wordt.  Helaas zit er in de tussentijd niet anders op dan te wachten met het installeren van deze SketchUp update, of, als u dat per ongeluk al gedaan had, deze weer terug te draaien.

Nieuwe update:

Enscape 2.0.0.302 voor Mac is uit en is compatibel met SketchUp 2023.1

U kunt deze release vinden op: https://enscape3d.com/download/