Ik kan niet scrollen in het SU Podium Browser venster

Gewijzigd op Mon, 02 Jan 2023 om 11:45 AM

Het kan voorkomen dat het SU Podium Browser venster slecht functioneert. Dit zal te maken hebben met een instelling in de browser. Op Mac gebruikt de Podium Browser Safari en op Windows Internet Explorer. Deze geeft het venster weer in SketchUp Pro, hoe gek dat ook klinkt.

U kunt het browservenster proberen te herladen door met rechts op een leeg gedeelte te klikken en te kiezen voor Reload / Herladen. Op Windows drukt u op F5.

Helpt dit niet dan kunt u de browser los in een browser venster laden en wel met deze url:

http://www.pdm-plants-textures.com/Podium_Browser/?sa=1#

Klikt u hier op een tegeltje dan gaat hij een SketchUp bestand downloaden. Deze kunt u in SketchUp Pro importeren waardoor u feitelijk dezelfde functie terug heeft. Wel iets omslachtiger maar in elk geval werkt dit wel tot er een definitieve oplossing is.