SU Podium 2.6 Update

Gewijzigd op Mon, 02 Jan 2023 om 11:44 AM

Moet ik betalen voor de upgrade naar versie 2.6?

Ja, deze versie betreft een grote sprong voorwaarts dus als u SU Podium versie 2.5.x of eerder heeft betaalt u een klein bedrag om met 2.6 aan de slag te gaan.

Wat kost een upgrade naar SU Podium 2.6?

Klik hier om naar het prijsoverzicht te gaan

Podium Browser zit er tegenwoordig in en ik heb al Browser. Betaal ik nu minder voor een upgrade?

Ja, klik hier om naar het prijsoverzicht te gaan.

Wat kost een nieuwe licentie van SU Podium 2.6?

Klik hier om naar het prijsoverzicht te gaan

Waarom is de prijs omhoog gegaan?

Dat komt omdat de Podium Browser tegenwoordig geïntegreerd is en u deze dus niet meer los hoeft aan te schaffen.

Kan ik de Podium Browser Paid Content nog steeds los aanschaffen?

Jazeker, dat kan. Browser is handig voor elke SketchUp gebruiker omdat het meer dan 20.000 geoptimaliseerde modellen bevat die u ook met een andere render-extensie gebruiken kunt. Ook als u een oudere versie heeft van SU Podium kunt u de losse Podium Browser nog aanschaffen.

Kan ik van elke oudere versie van SU Podium upgraden voor dezelfde prijs?

Nee, upgraden van versie 2 is duurder dan van versie 2.5. Klik hier om naar het prijsoverzicht te gaan

Wijzigen de Educatieve prijzen?

Ja, klik hier om naar het prijsoverzicht te gaan

Ik heb een studentenlicentie, kan ik ook upgraden?

Jazeker, klik hier om naar het prijsoverzicht te gaan

Met welke SketchUp versies is SU Podium 2.6 compatibel?

SketchUp Pro vanaf versie 2017

Is SU Podium versie 2.5 of 2 nog beschikbaar?

Nee.