Fonts veranderen op andere computers

Gewijzigd op Wed, 28 Dec 2022 om 10:54 AM

Niet alle computers en/of besturingssystemen hebben dezelfde lettertypen geïnstalleerd. Omdat LayOut de lettertypen niet in het bestand insluit, moeten alle lettertypen in een LayOut document aanwezig zijn op uw computer. Als het lettertype in kwestie niet aanwezig is op uw computer, zal het LayOut bestand verschijnen in een ander lettertype.

Als je weet welke lettertypen er ontbreken, probeer dan via Google de font te zoeken en te installeren op uw computer.