De link om mijn account te activeren is verlopen, wat nu?

Gewijzigd op Tue, 27 Dec 2022 om 02:43 PM

In de activatie-e-mail staat dat u binnen 72 uur op de activatielink moet klikken. Heeft u te lang gewacht, dan kunt u echter nog steeds op de activatielink klikken... echter er gebeurt dan nét even iets anders. U vult (net als eerst) uw gegevens in, maar vervolgens zal de Trimble ID website vermelden dat uw link verlopen was.

U moet hier op 'forgot password' klikken en uw e-mailadres nogmaals invullen. U krijgt dan een nieuwe activatie-e-mail.