SketchUp gebruiken als je kleurenblind bent

Gewijzigd op Fri, 29 Sep 2023 om 04:48 PM

Sketchup maakt 3D tekenen voor mensen die kleurenblind zijn zeer gemakkelijk. Dit zijn de 2 aanpassingen die u kunt doen:

• Voorkeursinstellingen: Ga naar Sketchup -> Preferences -> Accessibility. Hier kun je alle kleuren customizen zoals de kleur van de assen.

• Een nieuwe kant-en-klare style: Als je in styles klikt op: “Color Blind style” in een model, zullen kleuren beter van elkaar te onderscheiden zijn voor mensen die kleurenblind zijn.

Dit is hoe je model er uit komt te zien: