Twinmotion activeren

Gewijzigd op Thu, 29 Dec 2022 om 02:51 PM

Als u Twinmotion via ons / onze wederverkopers heeft aangeschaft, dan ontvangt u een product key, bijvoorbeeld:

AB1C2-3DE4F-GH56I-JK78L

Deze code kunt op de site van Epic Games (ontwikkelaar Twinmotion) 'redeemen'. Dit werkt als volgt:

1. Ga naar https://www.epicgames.com/account/code-redemption

2. Login op uw Epic Account of maak er één aan

3. Na login komt u binnen op de pagina REDEEM A CODE:

4. Vul de code in het invulveld in

5. Klik vervolgens op REDEEM

6. U krijgt een voorvertoning te zien waarin staat:

Klik op CONFIRM om te bevestigen

7. U ontvangt een bevestiging: 'Acces Granted!'

8. Ga vervolgens naar https://www.unrealengine.com/twinmotion/download/com

9. Ga akkoord met de Twinmotion EULA

10. Download the Epic Launcher die u kunt gebruiken om de laatste versie van Twinmotion te downloaden.