Trial

Gewijzigd op Thu, 29 Dec 2022 om 02:56 PM

Jazeker, dat kan! De demoversie van Twinmotion is onbeperkt gratis te gebruiken voor non-commerciële doeleinden. De uitvoer is beperkt tot een 2K-resolutie.

Om gebruik te maken van de demoversie van Twinmotion, kunt u het volgende stappenplan volgen:

- Download op onze website de Epic Launcher;

- Installeer deze op uw computer;

- Start de Epic Launcher op;

- Log in met uw Epic Games account / Maak hier een Epic Games account aan;

- Eenmaal ingelogd gaat u bovenin naar de tab 'Twinmotion';

- Klik vervolgens op de knop 'Install'.

Wat mag ik met de gratis Twinmotion trial?

De Twinmotion trial is door iedereen voor onbepaalde tijd gratis te gebruiken om het product te testen; het mag niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden. De trial bevat alle kenmerken van Twinmotion, met uitzondering van de uitvoer die beperkt is tot een 2K-resolutie.