Kan ik SketchUp for iPad uitproberen voordat ik iets koop?

Gewijzigd op Thu, 21 Dec 2023 om 09:35 AM

Zeker! U kunt SketchUp for iPad - en al het andere binnen de SketchUp Studio Trial Bundle - via ons 7 dagen gratis uitproberen. Download vervolgens de app in de App Store en log in met het account dat u bij uw demo-aanvraag heeft aangemaakt.

Let op: Vraag niet uw proefperiode via de SketchUp for iPad app zelf aan, aangezien deze slechts 7 dagen duurt!