V-Ray for Revit

Gewijzigd op Thu, 29 Dec 2022 om 11:47 AM

Wat zijn de beperking van de evaluatieversie?

De enige beperking is de tijd: uw versie verloopt na een bepaalde periode.

Hoe installeer ik V-Ray for Revit?

Om V-Ray voor Revit te installeren, dient u ten eerste in te loggen bij https://www.chaosgroup.com/ met de gegevens die u bij uw bestelling hebt ontvangen. Vervolgens kunt u V-Ray voor Revit downloaden door te navigeren naar de Downloads-section van de website. Hier kunt u een installatie-pakket downloaden waarmee V-Ray voor Revit wordt geïnstalleerd.

Kan ik mijn V-Ray for Revit licentie op mijn aanwezige dongle programmeren?

Ja, dat kan. Dit kunt u bij uw bestelling aangeven.

Werkt V-Ray for Revit met Revit LT?

Nee, die werken niet samen.