Hoe verdeel ik meerdere subscriptions?

Gewijzigd op Tue, 27 Dec 2022 om 03:40 PM

U kunt meerdere subscriptions inkopen, het e-mailadres waar u die aankoop op doet, wordt de Account owner. U kunt bij het ‘Members’ gedeelte ook meerdere gebruikers toevoegen en kiezen welke rol zij krijgen: Company Admin of Product user.

De Company Admin kan ook gebruikers toevoegen als die inlogt met zijn Trimble ID en het account kiest dat hem is toegewezen door de Account Owner. Toegevoegde gebruikers met de rol ‘Product user’ zien alleen hun product in de Account management portal, zodat die zelf SketchUp Pro kunnen downloaden of hun Devices moeten de-authoriseren. (Account owners en Company Admins kunnen dat niet voor hen doen.)

Tijdens het toevoegen van de gebruikers kunt u het product alvast toewijzen, of dit later doen of wijzigen:

Let op: Een SketchUp Subscription is persoonlijk, dus op naam van de gebruiker. Indien het een nieuw Trimble ID is, dient deze nog te worden geactiveerd!