Ik krijg geen activatiemail van Trimble

Gewijzigd op Tue, 27 Dec 2022 om 01:24 PM

Als een Trimble ID niet bestaat voor de order wordt geplaatst, wordt die tijdens het proces aangemaakt. Meestal gaat dit goed. Er zijn providers waar de emails worden geblokkeerd door een spambot-filter oid. Daar kan het misgaan. Het grootste probleem is dat er natuurlijk een aantal keren een poging wordt gedaan, waardoor het voor dat filter nog verdachter wordt.

1. Op de Identity login pagina  https://id.trimble.com/ui/sign_in.html in het Enter Password scherm, klik op Forgot password?

2. Voer uw e-mail ID of uw telefoonnummer in

3. Klik op Code verzenden. Er wordt een verificatiecode naar uw e-mail-ID of telefoonnummer gestuurd

4. Zodra u de code hebt ontvangen, typt u de code in op de pagina Uw identiteit verifiëren en klikt u op Verzenden

Opmerking: Klik op Opnieuw verzenden als u nog geen verificatiecode hebt ontvangen. Klik op Een andere methode gebruiken om de e-mail-ID die u hebt ingevoerd te wijzigen, indien nodig

5. Op de pagina Wachtwoord opnieuw instellen typt u uw nieuwe wachtwoord en vervolgens typt u het wachtwoord opnieuw in het veld Wachtwoord bevestigen.

Klik op Verzenden. Uw wachtwoord wordt opnieuw ingesteld.

Belangrijk: Zorg ervoor dat het wachtwoord dat u kiest aan de standaardvereisten voldoet:

. Minimaal 8 tekens lang

. Ten minste één van de volgende tekens bevat: !@#$%^&*+_-

. Ten minste één hoofdletter en één kleine letter

. Minstens één cijfer

*** Het is mogelijk dat de e-mails worden omgeleid naar een spam-map. Controleer uw spam-map, en zorg ervoor dat onze verzendende IP/Domeinen op uw server op de veilige lijst staan:

no-reply@account.stage.utilities.trimblecloud.com

no-reply@account.trimble.com

noreply@account.trimble.com

noreply@account.stage.identity.trimblecloud.com