CMD prompt venster blijft open bij het opstarten van Windows 11

Gewijzigd op Fri, 16 Dec 2022 om 11:16 AM

Bij het upgraden naar Windows 11 kan het gebeuren dat de vensters van de chaos license server en unified login open blijven staan bij het opstarten van windows.

Om dit te voorkomen, doe het volgende: open het Dropdown menu in het Chaos Unified Login CMD venster en het Chaos License server CMD venster en kies de optie Instellingen:

Click image for larger version
Name:    Screenshot_9.jpg Views:    574 Size:    94.1 KB ID:    1164771

Verander in het instellingen venster de 'standaard applicatie' naar "Windows Console Host". Herstart je machine nu.

Click image for larger version
Name:    Screenshot_8.jpg Views:    529 Size:    183.6 KB ID:    1164772

Werkt deze oplossing niet? Neem dan contact met ons op.

Attached Files