ConDoc Tools installeren

Gewijzigd op Vr, 4 Okt om 5:38 PM

Stap 1:  Downloaden

• Navigeer in a webbrowser naar https://condoctools.com/wp-login.php en log in
  • Klik op de knop "DOWNLOAD CONDOC TOOLS"
  • Bewaar het .rbz bestand to a familiar location, like your desktop or your downloads folder

De "DOWNLOAD CONDOC TOOLS" knop op je profielpagina linkt
altijd naar de meest recente versie van de ConDoc tools extensie.

Step 2:  Installeren

• Klik in SketchUp op het menu Extensions > Extension Manager.
  • Klik op de knop “Install Extension” in de linker onderhoek.
  • Selecteer het ConDocTools.rbz bestand dat je zojuist hebt gedownload en klik Open.
  • Wacht tot ConDoc in de lijst met Extensies verschenen is en herstart dan SketchUp.

Step 3:  Activeren

Klik op het menu Extensions > ConDoc > Activate om het activatievenster te openen.

Gebruik je gebruikersnaam en wachtwoord van www.condoctools.com om de extensie te activeren.

Zorg dat je eerst je wachtwoord aangemaakt hebt. Als je geen e-mail hebt ontvangen voor het instellen van je wachtwoord, controleer dan je SPAM map. Kan je hem nog steeds niet vinden? Dien dan een ticket in en we helpen je zo snel mogelijk.

Volgende Stappen