SketchUp model bewerken in Layout

Gewijzigd op Wed, 28 Dec 2022 om 11:02 AM

Wanneer u het aanzicht en de renderoptie van uw SketchUp model wijzigt in uw LayOut bestand, kunt u geen wijzigingen doorvoeren aan bijvoorbeeld de geometrie. Maar u kunt het wel heel simpel in SketchUp doen vanuit LayOut:

1. Rechtsklik op het ingesloten model

2. Klik op Open with SketchUp

3. Het model wordt geopend in SketchUp, waardoor u uw wijzigingen kunt uitvoeren

4. Wanneer u klaar bent, klikt u op File > Save in SketchUp

Als u veranderingen aan uw SketchUp model heeft aangebracht nadat u het in LayOut geplaatst, zullen deze wijzigingen niet automatisch worden doorgevoerd in LayOut. Om deze wijzigingen handmatig uit te voeren, volgt u de volgende stappen:

1. Open het LayOut document en selecteer File > Document Setup

2. Klik in het linkergedeelte op References

3. In het rechtergedeelte kunt u het SketchUp file selecteren. Status zal dan weergegeven worden als Out of Date

4. Klik op Update

5. Klik op Close wanneer u klaar bent