Kan ik SketchUp for iPad op iedere iPad gebruiken?

Gewijzigd op Mon, 17 Apr 2023 om 09:41 AM

De SketchUp for iPad app kan worden geïnstalleerd op een groot aantal iPad Pro-, iPad-, iPad Air- en iPad Mini-modellen en vereist ten minste iOS 15.

Om prestatieredenen raden wij aan (vooral als u met grote, veeleisende bestanden werkt) de krachtigste iPad te gebruiken die er is: iPad Pro M1.

De applicatie-ervaring is gebaseerd op het gebruik van een Apple Pencil van de tweede generatie. Gebruikers kunnen echter ook een Apple Pencil van de eerste generatie gebruiken of andere stylus-randapparatuur van andere fabrikanten die door iPadOS wordt ondersteund. De app biedt ook ondersteuning voor Magic Keyboard & Trackpad, Bluetooth, muizen met drie knoppen en scroll-wielen. Gebruikers die geen randapparatuur hebben, kunnen op hun iPad in 3D werken met multi-touchinteractie.

Let op: Er is geen Android versie van SketchUp beschikbaar en iOS 14 en eerder worden niet ondersteund!