Wat zijn statuspagina's?

Gewijzigd op Thu, 16 May 2024 om 01:38 PM

Veel softwarepakketten bieden aanvullende diensten online aan. Soms kan je alleen je licentiegegevens aanpassen en soms heb je toegang tot aanvullende diensten en applicaties. Sommige softwarepakketten zijn webbased, die zijn alleen online te gebruiken.

Hier vind je een overzicht van statuspagina's: werkt je software naar behoren?

SketchUp

https://status.sketchup.com/

V-Ray

https://status.chaos.com/

Twinmotion

https://status.epicgames.com/

De statuspagina van Epic Games biedt veel meer dan alleen Twinmotion. De relevante items zijn: